Om oss

Från Häst till Fest!

Vi vill välkomna er till vår butik, som är mer än bara en lokal. Här har vi införlivat livsstil och känslan av riktig country lifestyle. 

Vårt mål har varit att fläta samman våra två butiker till en för att få en riktigt härlig symbios. Så till skillnad från traditionella ridsportbutiker erbjuder vi även ett stort utbud av kläder till dam och herr – under den del som är Butiken På Landet Espinge. 

Vad gäller ridsportavdelningen är den lika välfylld som tidigare och vår fantastiska butikschef Ulrika, med personal, är en fena på både stövlar, bett och hjälmar. Vi drivs av att hjälpa våra kunder med både smått och stort och har gedigen kunskap om våra produkter och de märken vi saluför.

Vi skulle tom våga gå så långt som att påstå att ett besök hos oss är en helhetsupplevelse. Här finns något för alla i familjen och känslan är både familjär och välkomnande.

Målet har alltid varit att ha en attraktiv ridsportbutik med högkvalitativa och kända varumärken. Förutom vår fysiska butik finns vi ibland representerade på större mässor runtom i landet, bl a Falsterbo Horse Show. Marietorp Ridsports webbshop växer med nya produkter varje vecka. Målet är att ha ett brett sortiment med tyngden på premiumprodukter och ett lite unikt sortiment som kanske inte alla andra har.

Lite historia

Marietorp Ridsport startade 2005 av Anna och Jonas Engman på Marietorps Gård utanför Löberöd.

2014 flyttade butiken och lagret till större lokaler vid Löberöds slott. Butiken låg vackert belägen i det gamla slottsstallet mittemot Löberöds hästklinik.

I november 2021 togs Marietorp Ridsport över av Hanna och Per-Magnus Espgård på Espinge Gård.

Det bästa vi vet är nöjda kunder! Vi finns här för dig. Varmt välkommen!

Hanna och Per-Magnus Espgård

Fotograf bild 1-19: Sara Silfverberg