Om oss

Sedan november 2021 ägs Marietorp Ridsport av Hanna och Per-Magnus Espgård på Espinge Gård. Marietorp Ridsport startade 2005 av Anna och Jonas Engman på Marietorps Gård utanför Löberöd.

Målet har alltid varit att ha en attraktiv ridsportbutik med högkvalitativa och kända varumärken. Förutom vår fysiska butik finns vi ofta representerade på större mässor runtom i landet. Bland annat Falsterbo Horse Show. Marietorp Ridsports webbshop växer med nya produkter varje vecka. Målet är att ha ett brett sortiment med tyngden på premiumprodukter och ett lite unikt sortiment som kanske inte alla andra har.

2014 flyttade butiken och lagret till större lokaler vid Löberöds slott. Butiken är vackert belägen i det gamla slottsstallet mittemot Löberöds hästklinik. I denna underbara miljö kan man nu komma för att få ett personligt besök och för att ta del av det breda sortimentet. En specialitet från vår sida är specialdesignade ridstövlar och hjälmar. Vi har många olika märken att välja på och hjälper till att hitta eller beställa en unik produkt. Många uppskattar också vårt stora utbud av ridbyxor och kläder.

Det bästa vi vet är nöjda kunder! Vi finns här för dig. Varmt välkommen!

Fotograf bild 1-19: Sara Silfverberg