Om Marietorp

Om oss

Marietorp Ridsport startade 2005 på Marietorps Gård utanför Löberöd. Företaget ägs och drivs sedan starten av Anna och Jonas Engman. Båda är ryttare och hästintresserade och har mångårig erfarenhet inom flera områden inom hästsporten.

Anna är bland annat hippolog/stallchef och utbildad gymnasielärare inom hippologi. Har arbetat med hästar både i Sverige och utomlands. Anna har även tävlat mycket i dressyr och hoppning.

Jonas är fd kavallerist och hoppryttare. Jonas arbetade i många år som utbildnings-och marknadschef på Flyinge. Jonas är även delägare i Iform hästfoder och jobbar till vardags till största delen med det.

Målet har alltid varit att ha en attraktiv ridsportbutik med högkvalitativa och kända varumärken. Förutom vår fysiska butik finns vi ofta representerade på större mässor runtom i landet. Bland annat Falsterbo Horse Show. Marietorp Ridsports webbshop växer med nya produkter varje vecka. Målet är att ha ett brett sortiment med tyngden på premiumprodukter och ett lite unikt sortiment som kanske inte alla andra har.

2014 flyttade butiken och lagret till större lokaler vid Löberöds slott. Butiken är vackert belägen i det gamla slottsstallet mittemot Löberöds hästklinik. I denna underbara miljö kan man nu komma för att få ett personligt besök och för att ta del av det breda sortimentet. En specialitet från vår sida är specialdesignade ridstövlar och hjälmar. Vi har många olika märken att välja på och hjälper till att hitta eller beställa en unik produkt. Många uppskattar också vårt stora utbud av ridbyxor och kläder.

Det bästa vi vet är nöjda kunder! Vi finns här för dig. Varmt välkommen!

Fotograf bild 1-19: Sara Silfverberg